Ik wil een trainee

Voor wie?

Nederland kent een groot tekort aan online marketeers. Logisch, gezien het onderwijs in Nederland geen goede aansluiting op de praktijk biedt. Het beetje onderwijs dat er op dit vlak gegeven wordt is te algemeen en al vaak verouderd wanneer de lesmaterialen gereed zijn. Bee Academy biedt een aantrekkelijk programma dat dit vacuüm opvult.

Extra slagkracht

Bee Academy is een opleidingsprogramma gestart vanuit haar eigen online marketing bureau. Hierdoor kunnen wij onze kandidaten altijd de nieuwste instrumenten, technologieën en strategieën bijbrengen. Gedurende een intensief traject van 6 maanden worden de trainees wegwijs gemaakt in de zeer dynamische wereld van online marketing.

Kandidaten beginnen met een intensieve training, deze vindt bij ons kantoor in Zaltbommel plaats, centraal in Nederland. Onze training onderscheidt zich van andere aanbieders in breedte en diepgang. De basis van online marketing wordt klassikaal bijgebracht, waarbij naast aandacht voor het hands-on aan de slag kunnen gaan ook context specifiek de theorie achter de praktische toepasbare kennis behandeld wordt. Wij leiden zo geen aapjes die slechts een trucje kennen op!

Na afloop van de eerste maand zijn de Bee Academy kandidaten onder meer gecertificeerd Google / Bing professional en kunnen zij worden ingezet voor operationele werkzaamheden.

Ads

Analytics

Content Marketing

Inbound Marketing

Wat je zult leren

E-Commerce

Social Media

SEO

Project Management

Certificaten die trainees zullen halen:

Google Ads

Google Analytics

Google Display

Google Shopping

Google Video

Over Bee Academy

Het wordt moeilijker en moeilijker om online marketeers aan te trekken en nog moeilijker om ze als organisatie binnen te houden. Zelfs wanneer u ze weet te vinden dient u de hoofdprijs te betalen…. Probeer daarnaast maar eens iemand te vinden die de nodige ervaring heeft. Steeds vaker worden organisaties gedwongen onervaren starters aan te nemen. Toch is dit ook vaak geen oplossing… de opleidingen sluiten helaas niet goed aan op deze snel ontwikkelende markt. Kortom: er ligt een enorm gat tussen hetgeen uw organisatie nodig heeft en wat de markt te bieden heeft.

De Bee Academy biedt hier de oplossing voor. Wij leiden trainees (Wannabees :-)) in een recordtempo op en slaan de brug tussen de theorie en de praktijk. Onder begeleiding & coaching van de ervaren marketeers bij zusterbedrijf Bee Interactive, worden deze trainees klaargestoomd om het verschil te kunnen maken in uw organisatie. Na een intensieve bootcamp worden zij 4 dagen per week bij uw organisatie gedetacheerd waar zijn hands-on aan de slag gaan met de online marketing van uw organisatie. De coaches van Bee Interactive begeleiden de trainees inhoudelijk zodat u verzekerd bent van een goede aansluiting op uw organisatiedoelstellingen. Vooraf stellen zij met u en de trainees de plannen en het plan van aanpak op.

Het traineeship is zeker niet voor iedereen weggelegd. Er gaat een zorgvuldige voorselectie aan vooraf en de trainees zullen fors in zichzelf moeten willen investeren. Hierdoor scheiden wij het kaf van het koren en bent u verzekerd van een goede intrinsiek gemotiveerde medewerker. Na afloop van het traineeship, kunt u de trainee namelijk ook in dienst nemen.

Wat u de trainee kunt bieden:

 • een prettige werkplek
 • begeleiding vanuit uw organisatie
 • uitdagende (onnline) marketing vraagstukken

Wat de trainee u brengt:

 • voordelig een gekwalificeerde online marketeer op
  locatie
 • aansluiting op de laatste ontwikkelingen in de markt
 • extra ondersteuning vanuit Bee Interactive
 • overname mogelijkheid van de online marketeer

Aanvraagproces

Stap 1

Doe uw aanvraag voor
(een) trainee(s)

Stap 2

Wij bespreken uw
specifieke wensen voor
de trainee(s)

Stap 3

Er volgt een introductie-
gesprek van de
trainee(s) bij u
(kantoor of online)

Stap 4

Tevreden?
Dan tekenen we de
traineeovereenkomst

Neem nu contact met ons op  +31 (0) 858 77 12 53
  Beschikbaar op werkdagen
  tussen 10:00 - 17:00