Ik wil trainee worden

Voor wie?

Nederland kent een groot tekort aan online marketeers. Logisch, gezien het onderwijs in Nederland geen goede aansluiting op de praktijk biedt. Het beetje onderwijs dat er op dit vlak gegeven wordt is te algemeen en al vaak verouderd wanneer de lesmaterialen gereed zijn. Bee Academy biedt een aantrekkelijk programma dat dit vacuüm opvult.

Bee Academy is een opleidingsprogramma gestart vanuit haar eigen online marketing bureau. Hierdoor kunnen wij onze kandidaten altijd de nieuwste instrumenten, technologieën en strategieën bijbrengen. Gedurende een intensief traject van 6 maanden worden de trainees wegwijs gemaakt in de zeer dynamische wereld van online marketing.

Met de hulp van jouw persoonlijke coach vanuit Bee Interactive voer je na een intensieve bootcamp in de eerste maand, gedurende 5 maanden verschillende uitdagende opdrachten uit bij jouw leerbedrijf.

Elke week heb je 1 terugkomdag om de voortgang te bespreken met elkaar en interessante masterclasses te volgen en praktijkcases te behandelen. Aan het einde van jouw traineeship ben je klaar om intern bij ons of extern bij 1 van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan!

Ads

Analytics

Content Marketing

Inbound Marketing

Wat je zult leren

E-Commerce

Social Media

SEO

Project Management

Certificaten die je zult behalen:

Google Ads

Google Analytics

Google Display

Google Shopping

Google Video

Over Bee Academy

Bee Academy is onderdeel van Bee Interactive Nederland. Wij zijn een digital agency met ruim 20 jaar nationale en internationale ervaring. Gevestigd in het mooie Zaltbommel, centraal in Nederland.

Bee Academy stelt jou als onlangs afgestudeerde met een interesse in online marketing in staat het praktische gat met de werkelijke beroepspraktijk op een gedegen manier in te vullen.
De Bee Academy start met een intensieve bootcamp. Nadat deze succesvol is afgesloten, kan het geleerde direct worden toegepast in de praktijk. Na afronding van de Bee Academy mag je jezelf volwaardig online marketeer noemen met een geweldig carrièreperspectief!

Wat neem jij mee?

 • een must bee mentaliteit, jij wilt een toonaangevende online marketeer worden.
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding
 • Een goede beheersing van het Nederlands
 • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken.

Wat brengen wij jou?

 • een kosteloze online marketing training
 • de mogelijkheid waardevolle internationaal erkende certificaten te behalen
 • training door senior online marketing specialisten
 • reiskostenvergoeding
 • opleidingsvergoeding
 • een bliksemstart van jouw digitale carrière

Sollicitatieproces

Stap 1

Meld je aan per
e-mail of via het
formulier hieronder

Stap 2

Introductiegesprek
per telefoon of via
beeldbellen

Stap 3

kennismakings-
gesprek

Stap 4

laatste gesprek
en tekenen

Solliciteer nu of vraag meer info

  Sleep je bestand hierheen of