Over Bee Academy

Bee Academy is ontstaan uit Digital Agency Bee Interactive Nederland, al meer dan 20 jaar actief in het digitale landschap.

Bee Academy is dan ook 1 van de, zo niet de eerste aanbieder van online marketing traineeships in Nederland.

Door de jaren heen heeft Bee Academy vele online marketeers opgeleid, vele alumni van Bee Academy werken momenteel in een mooie marketingfunctie. 

Onze alumni

Frank de Groot

Alumnus

Na afloop van mijn traineeship lagen de kansen voor het oprapen en was ik eindelijk klaar voor een baan binnen online marketing.

Over Frank

Nadat ik mijn studie Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool had afgerond wilde ik natuurlijk zo snel mogelijk mijn loopbaan op gaan starten. Het eerst wat toen opviel was de overweldigende hoeveelheid aan online marketing vacatures. Er werd daarbij ook veel gevraagd naar praktijkkennis van diverse disciplines als SEA, Social advertising en/of Affiliate marketing. Bizar genoeg werd hier tijdens mijn opleiding amper tot geen aandacht aan besteed en had ik daar weinig van meegekregen. Bee Academy was daarom echt mijn grote redding. Ik kreeg de mogelijkheid om binnen een half jaar specifieke theorie- en praktijkkennis op te doen. Vrijwel alle belangrijke online marketingdisciplines kwamen aan bod. Na het behalen van diverse theoriecertificaten mag je ook echt meedraaien in de praktijk. In mijn geval kon ik het praktijkgedeelte bij Bee Academy zelf doen. Hier mocht ik onderdeel uitmaken van een prettig, dynamisch team aan mensen. Na afloop van mijn traineeship lagen de kansen voor het oprapen en was ik eindelijk klaar voor een baan binnen online marketing.

Neem nu contact met ons op    +31 (0) 858 77 12 53
    Beschikbaar op werkdagen
    tussen 10:00 - 17:00